Een eigen droomhuis: staalstructuur deel 1

Staalstructuur

De aannemer is weer langsgeweest! Deze keer op donderdag 9 juli.. En ging ik ’s ochtends nog naar de werf/moestuin waar enkel de fundering lag, dan zag vriendlief het volgende ’s avonds! Zo spannend en enorm leuk!

Toen ik het zag was ik wel wat emotioneel. Hoe geweldig is het als iemand je gedachten kan bouwen? Haha! De staal is gelakt op atelier in een RAL-kleur, en door het transport is de lak hier en daar beschadigd, maar daar hadden we al een waarschuwing voor gekregen. De pot verf staat al ter plaatse, maar we gaan wachten tot alle staal geïnstalleerd is!

Staalstructuur

Normaal begint het bouwverlof komende week, maar omdat we al een beetje vertraging opgelopen hebben, zei de aannemer dat hij niet in verlof gaat vooraleer onze plateau gegoten is. Dus komende week komt die meneer onze riolering leggen, en gaat hij ervoor zorgen dat de plateau gegoten wordt! Allemaal spannend. Maar zoals beloofd: I’ll keep you posted! Geniet even van je foto’s. 😉Staalstructuur Staalstructuur Staalstructuur Staalstructuur Staalstructuur Staalstructuur Staalstructuur Staalstructuur Staalstructuur Straalstructuur

Advertenties

2 gedachtes over “Een eigen droomhuis: staalstructuur deel 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s