Dé gouden tip bij slapeloze nachten.

Treets kussenspray

Ik heb soms enorme last van slapeloze nachten. Niet omdat ik lichamelijk niet moe ben, maar omdat ik mentaal met het een en ander bezig lig.

Wat me in eerste instantie wel wat kan helpen is alles even loslaten. Zeggen van “foert, morgen is er een nieuwe dag”. Maar soms is dat niet voldoende. Want je weet: morgen moet dit en dat en … En zo blijf je maar piekeren terwijl je eigenlijk zou moeten slapen.

Of je ligt te slapen, en in je dromen gaat het telkens maar weer over dat ene onderwerp. Enorm vervelend.

Mijn gouden tip bij slapeloze nachten.

Nu heb ik onlangs per toeval een enorm geweldig hulpmiddel ontdekt. Ik weet nog dat ik voor nieuwjaar in de winkel rondliep, en dacht bij de kussenspray: “hmm, dat moet ik eens proberen.” Maar het kwam er maar niet van. Tot ergens vorige week. Ik dacht: “baat het niet, dan schaadt het niet.” En dus sprayde ik erop los met mijn eerste kussenspray van Treets: Lime Blossom en Chamomille. Nu ja, erop los sprayen. Ik sprayde zoals aangegeven 2 à 3 keer op mijn kussen. En het werkte! Misschien zit het in mijn oren, maar toch. Slapen deed ik wel goed dan!

En toen begon ik me af te vragen: maar elke keer weer die geur, daar word je toch gewoon aan? En in de zomer, met al die muggen, zou ik niet beter uitkijken naar een andere geur?

En zo kwam het dat ik op zoek ging naar de lavendelgeur. Treets Relaxing (!) Pillow Spray Lavender. Ook wel een lekkere geur. Sindsdien slaap ik heerlijk. Dit is echt mijn gouden tip bij slapeloze nachten.

Wat doe jij als je niet kan slapen?

Advertenties

10 gedachtes over “Dé gouden tip bij slapeloze nachten.

  1. Elaintje zegt:

    Ik had hier nog nooit van gehoord. Als ik niet kan slapen zeg ik dat steeds tegen mijn vriend totdat hij zegt dat ik moet stoppen met zeuren en moet gaan slapen. Dat werkt eigenlijk wel 🙂

    Like

  2. natasasv zegt:

    Handige tip! 🙂 Als ik lig te piekeren of ik val niet in slaap, dan blijf ik oftewel net zo lang op tot ik mijn oogleden nog amper open kan houden of ik leg mijzelf in bed en val uiteindelijk toch wel in slaap 🙂 Niet echt de beste methodes, maar ach het helpt voor de moment 😉 Liefs! x

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s