Een eigen moestuin: fruitstruiken en nieuwe bewoners?

Afgelopen dinsdag heb ik weer een bezoek gebracht aan de moestuin. Ik was eerder die dag naar het tuincentrum geweest, en ik had aardbeienplantjes gekocht. Deze moest ik natuurlijk meteen planten op de juiste plaats in de moestuin. Ook heb ik een rondje gewandeld met mijn fototoestel en heb ik prachtige kiekjes geschoten. Gedurende mijn hele bezoek heb ik gezelschap gehad van bijtjes en vlinders, maar ik heb ze niet op de gevoelige plaat kunnen vastleggen. Kijk je graag even mee naar de foto’s? (als je erop klikt, krijg je ze groter te zien).

Ik heb denk ik zeven soorten fruit staan, in struikvorm. Ik weet dat ik een gele en roze framboos heb, maar voor de rest kan ik niet onderscheiden wat welk fruit precies is. Het is voor mij een echt raadsel.
Mijn bloembollen komen mooi uit. En wat vind ik dat een prachtig zicht!
Mijn kolenplantjes hadden dorst, gelukkig had ik water mee! Ik probeer erop te letten dat ik ze nu regelmatig water geef, want het is vrij warm weer en zoveel wortels hebben ze allicht nog niet!
Ook heb ik wortelen (gekregen van Eva!), radijzen en peulen gezaaid.
Mijn nieuwe ‘bewoners’: aardbeien.
Wat vind je van de moestuin zoals hij nu is? Hoe is het met jouw moestuin gesteld?
Advertenties

6 gedachtes over “Een eigen moestuin: fruitstruiken en nieuwe bewoners?

  1. Simovic-Vuceljic Natasa zegt:

    Wauw hij ziet er fantastisch uit! En die bloembollen zien er echt mooi uit ๐Ÿ™‚ Mijn moestuin staat er nog niet, aloewel er plannen worden gemaakt nu het weer wat beter wordt. Wel heb ik het merendeel van mijn bloemen geplant, er zijn nog enkele nieuwe die erbij komen deze week ๐Ÿ™‚ Liefs! x

    Like

  2. Nicky zegt:

    Ik ben benieuwd naar foto's! Mijn tomatenplanten staan ze popelen om in volle grond te mogen, maar ik kan het risico nog niet nemen. Half mei mogen ze buiten van me, haha. Nu moeten ze het maar doen in hun bloempotje buiten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s